Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Προβολές 6-7 και 8 Δεκεμβρίου 2013

Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

"ΒΑΘΙΑ ΚΟΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ"
του Φατίχ Ακίν

ώρα προβολής: 20:00
είσοδος ελεύθερη




Η πρώτη ταινία μεγάλου μήκους του βραβευμένου σε Κάννες, Βερολίνο και Βενετία, ΦΑΤΙΧ ΑΚΙΝ ("Μαζί ποτέ!", "Κουζίνα με ψυχή")

"Πρόκειται για την ιστορία μιας συμμορίας της περιοχής Άλτονα του Αμβούργου: ο Τούρκος Γκάμπριελ, ο Έλληνας Κώστας και ο Σέρβος Μπόμπι έχουν περάσει μαζί αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στο παρελθόν τους. Τα πράγματα αλλάζουν για τον Γκάμπριελ όταν βγαίνει από τη φυλακή, αποφασισμένος να αλλάξει την ζωή του και να ωριμάσει, πράγμα αρκετά δύσκολο έχοντας κοντά τους φίλους του: ο Κώστας συνεχίζει να συντηρείται με κλοπές ενώ ο Μπόμπι προσπαθεί να γίνει μέλος της μαφίας..."






Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013
"Ο ΤΖΑΚ ΚΑΙ Η ΦΑΣΟΛΙΑ"
του Μπάρι Μαχόν

ώρα προβολής: 12:00
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ
είσοδος ελεύθερη






"Ο Τζακ είναι ένα φτωχό παιδί που ζει με τη χήρα μητέρα του. Μια μέρα ένας πονηρός μουσικός ξεγελά τον Τζακ και του αγοράζει την αγελάδα τους για πέντε «μαγικά» φασόλια. Τη νύχτα φυτρώνει μια γιγάντια φασολιά που φτάνει μέχρι τον ουρανό. Ο μικρός Τζακ σκαρφαλώνει με τον πιστό του σκύλο και βρίσκεται σ’ ένα μαγικό κόσμο. Σ’ ένα μεγάλο κάστρο γνωρίζει την πανέμορφη πριγκίπισσα Μαργαρίτα που είναι φυλακισμένη και τη βοηθάει να ξεφύγει από το Γίγαντα που τη φυλάει και να βρει την ευτυχία.
Η ταινία είναι βασισμένη στο πασίγνωστο παραμύθι των αδελφών Γκριμ, «Ο Τζακ και η Φασολιά»."






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου